Eldre blir behandlet som dyr i Kvinnherad!

Enda flere overfylte rom møter meg i Grenda i dag, og jeg sitter og lurer på hva flertallet tror de gjør. Kommunen klarer heller aldri å legge fram det samme budsjettet to ganger, da de febrilsk prøver å få tallene til å snakke i favør av nedlegging.

Ølve aldersheim, Grenda 12.4.13

Rådmannen mente at å legge ned innenfor helse, omsorg og skole ville spare penger til kommunen. Planen er å spare 15 millioner hvert år. Likevel presterer posisjonen å snakke om en ny skole til 200 millioner. Hadde vi ikke nettopp dårlig råd, da? Ja, greit, jeg kan gå med på at en investering i en ny storskole kan gi en økonomisk gevinst i det lange løpet, men hvorfor påstår da Solbakken det stikk motsatte i dagens Grenda? Der skriver hun nemlig at det ikke er mulig å fremskynde utbyggingen av Rosendalstunet, da det ikke er penger å bruke. Hvorfor i alle dager snakker dere om å bygge en ny storskole til 200 millioner kroner, hvis kontoen deres bare inneholder lommerusk?

Da Solbakken & co. la ned Varaldsøy (ja, øya ble lagt ned med det vedtaket) haglet det med gode argumenter i det lange og det brede for opprettholdelse. Likevel vedtar flertallet å legge ned Varaldsøya, til tross for FOLKETS mening (jfr. John Locke). De FOLKEVALGTE ga blanke i hva FOLKET mente, og la ned et helt samfunn uten å blunke. Kanskje vi burde spørre oss spørsmålet; gjør de folkevalgte jobben sin?

Her kommer da altså det jeg egentlig skulle fram til; da Senterpartiets Kjersti Toppe besøkte Kvinnherad og Solbakken, diskuterte de framtiden til Valen Sjukehuset. Paradokset her er at vår kjære ordfører brukte AKKURAT de samme argumentene for Valen, som ble brukt for å bevare Varaldsøy.

Kommunestyremøte om Varaldsøy aldersheim

Vi har altså ikke bare en korrupt koalisjon, men vi har også en ordfører med en dobbeltmoral uten sidestykke.

Det er godt det er kommunevalg om ikke så lenge. Da er min generasjon førstegangsvelgere og jeg vet hvem som IKKE får de stemmene. Jeg kan nemlig love dere at stemmeprosenten vil bli skyhøy blant førstegangsstemmerne da skole, helse og eldreomsorg er blant ungdommenes viktigste saker!

 

– Petter

Reklamer

Legg igjen en kommentar:)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s