Åpent møte om skatefasiliteter

På tirsdag var UKK verter for et åpent møte om eventuelle skatefasiliteter i Kvinnherad Kommune. Oppmøtet var stor, engasjementet var fantastisk – alt i alt ble møtet en suksess!

Skating

På møtet kom det et titalls skatere i alderen 10-16 år. Jeg ble utrolig glad da jeg så alle de skaterne som veltet inn dørene rett før møtestart. Det var som om det aldri tok slutt. Jeg hadde forventet maksimum 2 oppmøtte. Heldigvis tok jeg feil.

Mange av skaterne hadde med seg foreldre, og noen kom alene. Det kom også foreldre alene, noe som var utrolig flott å se. Det viser et engasjement, og at foreldrene virkelig viser at de bryr seg om ungenes hobbyer.

FYSAK Bergen

På møtet hadde vi to representanter fra FYSAK Bergen som er eksperter på upopulære sporter. FYSAK er til for å fremme de mindre populære sportene, slik at ungdom som er opptatt av disse får et tilbud utenom fotballen.

I tillegg til FYSAK stilte også en representant fra utstyrsprodusenten, Tress, opp! Han fortalte om ulike måter å bygge en skatepark, og hvilke muligheter de forskjellige områdene i kommunen hadde.

Rosendal Idretts- og Fritidspark, Husnes Idrettspark og Valeparken hadde alle areal ledig, men det var kun Rosendal som allerede hadde planer om å bygge en skatepark. Det er nå klart at det BLIR bygd en skatepark i Rosendal. Spørsmålet nå er hvordan, og om det evt. blir bygd en på Husnes også.

Husnes Storsenter

Geir Jakobsen, fra Husnes Storsenter, var også tilstede på møtet, og fortalte litt om hva de kunne gjøre for å bringe dette fram i lyset. De tilbød blant annet 10,000 NOK mot at noen skatere arbeider en dag, og koster vekk grusen fra vinteren. Fantastisk! I tillegg er de villige til å sette opp et PR-stunt på markedsplassen med konkurranser og lyd osv.

Møtet var en suksess, som sagt, og skatemiljøet får virkelig et løft!

– Petter

Reklamer

Legg igjen en kommentar:)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s