Fylkesårsmøte i Hordaland Senterparti

Fra fredag til lørdag var jeg på vakre Hotel Ullensvang, på årsmøte i Hordaland Senterparti. Jeg var delegat for Kvinnherad Senterparti, som representant fra Senterungdommen.

Senterpartiet

Fylkesårsmøtet fant sted på Hotel Ullensvang, og det var et fantastisk fint hotell! Maten der var utrolig god, og sengene… hallelujah!

Utenom den gode maten fordøyde vi mange uttalelser om forskjellige temaer. Hovedtemaene var eldreomsorg, samferdsel og miljø, da dette blir hovedsakene i valgkampen.

Vi fattet blant annet et vedtak på at ferjefri E39 skulle tas med i Nasjonal Transportplan (NTP), og at den skulle gå via den indre traseen. Det ble også vedtatt at Hordaland SP ønsker et sterkere selvstyre og at norske interesser skal legges mer vekt på med tanke på  EU-direktivene som kommer til Norge gjennom EØS-avtalen.

Her ville altså Senterungdommen fatte et sterkere vedtak, med vekt på at folket skal avgjøre om Norge fortsatt skal være med i EØS-avtalen. Hordaland SUL ønsker en folkeavstemning. Dessverre ble Senterungdommen overkjørt av resten av årsmøte på det punktet.

Kvinnherad SP, fylkesårsmøte i Ullensvang

Kvinnherad SP fikk levert fram sine saker rundt hovedtemaene på en god og tilfredsstillende måte. Blant sakene som var oppe, var Helse Fonna den viktigste og tyngste, etterfulgt av skolenedbyggingen.

Jeg storkoste meg og håper jeg får være med på neste også!

– Petter

Reklamer

Legg igjen en kommentar:)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s